قیمت سکه و ارز
۱۳۹۵/۱۱/۱۸ - ۱۶:۵۶

اشکال فنی مجدد در واحد RFCC پالایشگاه شازند/ یک‌سوم از تولید بنزین یورو ۴ کشور کم شد

واحد RFCC‌ پالایشگاه شازند اراک به دلیل اشکال در شیر شماره ۵، عصر روز گذشته از مدار خارج و به تبع آن ۸ میلیون لیتر از تولید بنزین یورو ۴ کشور کاسته شد.

اشکال فنی مجدد در واحد RFCC پالایشگاه شازند/ یک‌سوم از تولید بنزین یورو ۴ کشور کم شد

به گزارش سراج24،عصر روز گذشته 17 بهمن ماه واحد RFCC پالایشگاه شازند اراک به دلیل اشکال فنی که در شیر شماره 5 رخ داد از مدار خارج شد و در پی این حادثه تولید بنزین یورو 4 نیز به میزان 8 میلیون لیتر کاهش یافت.

پیگیری خبرنگار فارس حاکی از آن است که در پی این اتفاق واحد پروپیلن پالایشگاه نیز از مدار خارج شده و عملا پالایشگاه به تولید نفت کوره روی آورده است.

گفته می‌شود این مشکل تا یک هفته آینده برطرف خواهد شد.

به گزارش فارس، واحد RFCC‌ پالایشگاه شازند اراک در طول فعالیت دولت یازدهم به دلیل سوء مدیرت چندین بار دچار حادثه شده است که در آخرین حادثه این پالایشگاه 4 نفر از کارکنان پالایشگاه جان خود را از دست داده اند.

پالایشگاه شازند اراک در حال حاضر بزرگترین پالایشگاه کشور در تولید بنزین یورو 4 است که بنزین این پالایشگاه در شهرهای اراک و تهران مصرف می‌شود.

منبع:فارس

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••